perjantai 9. toukokuuta 2014

Viime aikoina olen, jälleen, kärsinyt kroonistuneesta matkakuumeesta. Tänään istuin kevään viimeisellä luennolla ja näpräsin samaan aikaan puhelimesta supersaverin tarjouksia kuin viimeistä päivää.

No, toistaiseksi ei oo ollut niin veret seisauttavaa tarjousta, että mun yhtä lailla kroonistunut sniiduilutalous olisi kestänyt sitä. Niinpä listasin pari taikatemppua, joihin kaukokaipuusta kärsivä voi turvautua. Esimerkki 1: pitää kotibileet, joissa juodaan sangriaa ja hengataan kevyissä hamosissa ja kuunnellaan kesäbiisejä. Kokeiltu. Toimivin keskellä tammikuuta. Esimerkki 2: tää oli tosi hyvä. Olin jo pitkään suunnitellut, että haluan Pitkänsillan kupeeseen istuskelemaan punaviinin ja hyvän seuran kanssa. Toteuttaminen on ottanut aikaa, mutta konsepti oli just niin toimiva kuin olin kuvitellut! Vuohenjuusto, punajuurihillo, viinilasit, Barolo ja pisteenä iin päälle Audrey Hepburn -servetit, kaikki somasti koriin pakattuna. Hiukset korkealle sykerönutturalle, vaikuttavasti kopisevat korkkarit jalkaan ja kori käteen.

Ai miten liittyy kaukokaipuuseen? Pari lasia hyvää punaviiniä ja auringonlasku, vähän silmien siristelyä, ja käsillä on oikein käyttökelpoinen köyhän miehen Pariisi. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti