maanantai 2. kesäkuuta 2014

Viime päivät ovat kuluneet rattoisasti laatikoita edestakaisin raahatessa ja hikikarpaloita osalta pyyhkiessä, ja siinä sivussa isoja muutoksia sulatellessa. Eilen jätin itku kurkussa avaimen entisen kodin tiskipöydälle ja sanoin heippa vanhoille huudeille, jotka ovat olleet mun koti, eka kunnon koti, siis sen jälkeen kun muutin omilleni. En ole missään kodissa ollut yhtä onnellinen kuin Alppilassa, joten sen oven sulkeminen oli haikeampaa kuin etukäteen ymmärsin odottaa.

Mutta ei siinä, kyllä se pakastepitsan nakertaminen sängyssä viime yönä ja postilaatikolle tänään paljain jaloin kipittäminen valoivat uskoa siihen, että kyllä tästäkin hyvä tulee. Vanhoista jutuista pitää päästää irti välillä. Tehdä tilaa uudelle. Paikalleen jääminen on mahdotonta, joten parempi tunnistaa se, milloin jokin aikakausi on päättymässä ja luopua.

Ikävä tulee. Mutta samalla pistelee jo jännitys siitä, mitä saa tilalle. 

Kaikkien näiden suurten ajatusten ja pesukoneen kantamisen välillä postiluukusta ehti kolahtaa tämmöisiä http://www.vasemmistofoorumi.fi/wp-content/uploads/2014/05/malm.pdf. Elävä todiste, että välillä sitä kirjoittelee muustakin kuin ruoasta ja yleisestä fiilistelystä. Ja siitäkin tuli aika hyvä mieli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti