keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Voi räkä

Viime päivinä oon oppinut taas pari asiaa lisää:

Ei kannata pukeutua trenssiin ja tennareihin tammikuussa, näyttivät ne miten tahansa paljon villakangastakkia ja talvisaappaita houkuttelevimmilta.

Ei kannata korvata lounasta ja päivällistä cappuccinolla ja mustikkamuffinsilla, vaikka kuinka yrittäisi rajoittaa taloudellista kulutusta.

Ei kannata käyttää yöunia miettimällä harjoittelupaikkahakemuksia tai nationalismin eri muotoja (ensin mainittu estää nukahtamasta, jälkimmäinen tunkeutuu ihan pyytämättä uniin, joissa yritän pähkäillä artikkeleiden ideaa läpi äärimmäisen epätuottavasti).Täällä makoillaan nyt sitten sängyn pohjalla kiltisti niiskuttamassa ja pää täynnä kuumeista surinaa ja missataan kaikki päivän ja illan pläänit. Pakko-stopit voi aina välillä olla ihan tarpeellisia, mutta niiden sattuminen aina epäsopivimpaan mahdolliseen aikaan pännii vähän. Tai ei ihan vähänkään. Onneksi on Kettle'sin etikkasipsit ja Breakfast at Tiffany's ja Gilmore Girls, jota katson taas niin monetta kertaa, etten kehtaa kenellekään edes myöntää. Hyvä puoli tässä on se, että isoin osa viikon opiskeluhommista on jo hoidettu, ja perjantaina palautettava esseesuunnitelmakin todistetusti syntyy turbovauhdilla siinä vaiheessa, kun yliopiston kahvilassa alkaa soida Daruden Sandstorm. Jos ette usko, kokeilkaa itse. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti